26-10-2021, 20:01:01

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

Kouvolan Maestron merkki

Aloittaja jpietila, 30-07-2018, 21:50:30

« edellinen - seuraava »

jpietila

Mistähän mahtaisi löytyä Kouvolan Maestroon kateissa oleva merkki? Tai onko ideoita, missä merkin voisi teettää? Seinäjoelta asiaa tiedustelin, mutta siellä ei merkkejä enää ole.

ftamt

Ehkä joku laserfirma voisi leikata mallin mukaan hyvin ohuesta ruostumattomasta teräspellistä tuon nimen. Itselläni on hyvin ohutta kulmarautojen tekoon tarkoitettua 12 mm leveää kirkasta teräspeltinauhaa. Jos leveys riittää ja löydät tekstin leikkaajan, niin voin lähettää ilmaiseksi sopivan pätkän tätä nauhaa.
Toivo

Teme

Kannattaa myös kysellä harmonikkahuolloista, nurkissa voi olla hajonneen tai korjauskelvottomaksi menneen maestron osia ja jos sattuu diskanttipää olemaan niin siitähän merkin voisi saada...jos sen vaan jollain nätisti irti saa.
Weltmeister Supita, Paolo Soprani Professional Cassotto, Kouvolan Hopeahäkki casotto -79, Kouvolan 25 maestro -57, Joles Pelle Star -49

Viljo

Mulle ei kannata soittaa tän asian tiimoilta. Ei ole ko. merkkiä varastossa.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!

jpietila

Kiitokset vinkeistä, täytyypä vähän katsastella Toivon ehdottamia laserfirmoja ja kysellä vähän eri harmonikkahuolloista mahdollisista merkeistä. Jos joudun teettämään merkin niin voin Viljolle lähettää muutaman.
t. Jukka