Suomen Harmonikkaliitto

Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Ella

#1
– Riihiharmonikkojen kevätkonsertti –

Sunnuntaina 14.4. klo 14 Mäkiäisten talolla Auranmaan Riihihanuristien kevätkonsertti.
Solisteina Torsti, Esa ja Juha sekä vierailevat naishanuristit Trio Accord. Väliajalla kahvi ja munkki.

#2
Löytyisiköhän keneltäkään Eelin polkkaa (glissando polkka), jonka on säveltänyt Eeli Tuomi ja levyttänyt ainakin Teppo Välimäki?  ;D Hauskan kuuloinen polkka ja olisi kiva rimpsutella roiskia menemään itsekin!
#3
Nuottiteline / Haussa Raimo Roihan biisit
23-01-2013, 15:22:53
Hei! Kaipailisin nuotteja seuraaviin Roihan kappaleisiin:
On meri ikuinen
Yön Kyyneleet
Remonttijenkka
Heiluvat helmat
Paju

Mahtaakohan keneltäkään löytyä moisia biisejä jonkinlaisina nuottiversioina? Levyllä ne ovat siinä "Soitossa on tunnelmaa" -levyllä.
Olisin todella kiitollinen!
#4
Turun Harmonikkakerho järjestää lauantaina 3.11.2012 klo 19 alkaen Ruskotalolla (Talkootie 3, Rusko) iltamat. Ohjelmassa viihteellinen konsertti, jonka jälkeen tanssitaan perinteisen harmonikkamusiikin tahdissa! Esiintyjinä Turun Harmonikkakerhon molemmat orkesterit, Lounais-Suomen Harmonikat, Varsinais-Suomen nuorten mestari 2012 Aino Kivikallio, Aulis Kotaviita ja Antti Saarinen. Liput 15€ voi varata p. 0500 821973 / Sinikka Järvinen tai tuntia ennen ovelta. Sisältää kaffen ja pullan sekä käsiohjelman.

Musiikkia jazzista jenkkaan!

#5
Nyt on tämä Neukkulan Nelli menossa jo uuteen kotiin  ;D
Ella
#6
3 rivinen, sellainen vihreä kammotus! Ei edes soi kunnolla ja laatikkokin repsottaa toisesta lukostaan. Nappulat "väärinpäin" suomalaiseen järjestelmään verrattuna, ääntä lähtee kuitenkin. Vuosimallia 1970-luvulta. Jos joku haluaa vaivoikseen, saa hakea pois!  ;D

[email protected]
#7
Myös löytyy (: