Suomen Harmonikkaliitto

Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Aiheet - Nike

#1
Nuottiteline / Pari valssia
12-08-2013, 12:28:16
Terve,

hakusessa olisi pari valssia joihin ei nuotteja/kunnollisia versioita ole vielä löytynyt. Eli kappaleet olisivat "Yli aaltojen" sekä "Käkivalssi". Pitkät välisoitolliset versiot olisivat parhaat, harmonikkasovitus myös tietenkin plussaa. Kiitoksia jo näin etukäteen.
#2
Nuottiteline / Häävalsseja
06-05-2013, 15:45:00
Terve!

Mahtaisiko joltain löytyä Unelman häävalssi -nimiseen kappaleeseen nuottia? Haitarisovitusta tai ihan mikä vain, väli/alkusoitto plussaa. Ja jos Akselin ja Elinan häävalssiin löytyy joltain haitarisovitusta, sillekkin olisi tarvetta. Kiitoksia!
#3
Nuottiteline / Nuoruustango
03-12-2012, 23:12:47
Olisiko jollain Nuoruustangoon kunnollisia nuotteja? Itselläni on joku laulumelodia, mutta jos löytyisi edes alkusoitollinen tai jopa haitarisovituksena? Kiitoksia!
#4
Olisiko kellään nuotteja haitarisovituksiin standardibassolle tunnettuihin klassisiin teoksiin, kuten mm.

Finlandia
Vivaldin Neljä Vuodenaikaa, Kesä ja Talvi eritoten
Mozartin Turkkilainen marssi tai 40. sinfonia G-mollissa

Tuo standardibasso tuo aika suuren rajoituksen noiden kappaleiden soittamiseen, mutta jos jostain  löytyisi sovituksia myös sille. Voi laittaa tulemaan myös muita vastaavia tunnettuja klassisia sovituksia jos sattuu löytymään. Kiitoksia.