16-06-2021, 19:29:14

Uutiset:

1.11.2020 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Mikäli havaitset ongelmia, ole yhteydessä ylläpitoon.


Suomen Harmonikkaliitto

Det svesnka dragspelet II ilmestyy!

Aloittaja Johan, 24-09-2013, 18:30:33

« edellinen - seuraava »

Johan

Sain juuri sähköpostia kirjan tekijältä Bo Nyberiltä Ruotsista. Hän informoi, että otsikon teos ilmestyy lokakuun toisella puoliskolla ja siinä kerrotaan ruotsalaisesta harmonikan valmistuksesta -40 ja -50 luvulla. Kirja on ruotsinkielinen.

Kirjan ykkösosa on jo hyllyssäni ja siinä ajanjakso on 1829 - 1945, mukana on myös CD levy.

Kokemusteni perusteella voin suositella ko teosta jos svenskien harmonikanvalmistus ja siihen liittyvä historia kiinnostaa.

Liitte kertoo enemmän tästä uudesta kirjasta, tekijällä, Bo Nyberg, on myös suomenkieli halussa, joten asiointi on helppoa.

Yst. terv. Johan

Johan

25-10-2013, 07:40:45 #1 Viimeisin muokkaus: 25-10-2013, 09:54:00 käyttäjältä Johan
Sain 22.10.2013 sähköpostin, jossa kerrotaan otsikon teoksen toimitusajan viivästymisestä ja kopioin tuon viestin tiedoksi asiasta kiinnostuneille.

Johan

Kära beställare av Det svenska dragspelet del 2,

Dessvärre har jag nåtts av beskedet att tryckeriet inte kan leverera upplagan till undertecknad förrän under v. 47, dvs. sannolikt kring onsdagen den 20 november. En sen men nödvändig ändring i manus av undertecknad kan ha bidragit till förseningen. Man hävdar också från tryckeriet att ett ovanligt stort antal beställningar förorsakat den utdragna leveranstiden.

Jag kommer naturligtvis att skicka boken så snart det bara går under v. 47. Förhoppningsvis ska du ha hunnit få den före helgen, förutsatt att leveransen till senat mitten av veckan fungerar som utlovat.

Beklagar än en gång förseningen.

Med vänlig hälsning

Bo Nyberg

Författare-förläggare

Nyberg Media

+46-70-798 92 81


Viljo

Ja Hanuri-lehdessä oli artikkeli, että teosta saa myös Ikaalisista Harmonikkatalolta.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!

Timo Jauhiainen

Täytyy myöntää että henkilökohtaisesti jäi monta projektia kesken ja pidemmäksi aikaa kun uppouduin ao. kirjoihin.  Suosittelen lämpimästi ja kadehdin kyllä  kaiken lisäksi , koska vastaavaa yhtä kattavaa teosta ei suomesta ole!!!

Viljo

Hyvä kannattaa odottaa, Timo. Tässä on kirjaa tehty nyt jo neljä vuotta. Tehdään kunnollinen, kun kerran tehdään.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!

Johan

Suurella mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää!

Hieno on svenskienkin kirja, mutta uskon, että tätä kotimaista ei ole odotettu turhaan ja oletan sen
menevän vielä "syvemälle" aiheeseen.

Tsemppiä tekijöille! Sitten, kun valmista tulee haluaisin hyllyyni kirjanne jossa olisi kunkin omakätinen singneeraus kruunaamassa työnne tuloksen.

Johan

Viljo

Kirjohan tulee siis kaksi. Ensimmäiseksi on tämä Harmonikka Suomessa -työryhmän kirja. Siinä suuren kirjoittamäärän takia sivumäärät ovat kullakin rajalliset. Tämän kirjan ilmestymisen jälkeen sitten tulee minulta ja Rauno Niemiseltä oma kirja, missä käsitellään vain harmonikanrakentajia ja -rakennusta Suomessa.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!