26-10-2021, 20:34:54

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

Ongelmia yksityisviestin lähettämisessä

Aloittaja tumasava, 12-05-2021, 20:44:15

« edellinen - seuraava »

tumasava

Tervehdys!

Minulla taitaa olla ongelmia/osaamattomuutta yksityisviestien kirjoittamisessa, koska on tullut seuraavia kokemuksia.

Vapaalehdykän Foorumille kirjautuneena polussa Oma profiili/Näytä viestit/Viestit kohdassa "Näytä viestit" todetaan, että " Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy". Kun menen käyttäjänimeni alla olevan valikon kautta kohtaan "Viestini", se näyttää vain julkiset viestini.

Jos menen yläpalkissa olevaan valikkokohtaa "Yksityisviestit", se näyttää vain saamani yksityisviestit. Lähettämiäni yksityisviestejä en löydä mistään.

Tämä laittoikin miettimään, lähtikö 5.5.2021 toiselle Vapaalehdykän jäsenelle lähettämäni yksityisviesti minnekään, koska en löydä sitä mistään, vaikka järjestelmä ilmoitti sen lähetetyksi. Lieneekö vastaanottajakaan saanut sitä, koska ei ole vastannut ilmoittamaani sähköpostiin?

Lähetin tämän yksityisviestin vastaanottajan profiilin kautta, jolloin järjestelmä merkitsi ko. jäsenen automaattisesti vastaanottajaksi.  Jos ko. viestin lähettää yläpalkissa olevan Yksityisviestit- kohdan kautta valitsemalla "Uusi", kysyy järjestelmä vastaanottavan jäsenen alias-nimeä eli osoitetta. Olettaisin, että yksityisviestin voi lähettää kummallakin tavalla. Olenkohan töpiksinyt jossain kohtaa ja miten, kun on käynyt edellä kuvaamallani tavalla?

Viljo

Helpointa varmistua, että viesti meni läpi, on tarkistaa se seuraavasti: Yläpalkista yksityisviestit -> Uusi viesti tai saapuneet viestit (ei väliä). Avautuvan sivun vasempaan laitaan, juuri ennen viestirivejä, tulee otsikot Viestit, Toimenpiteet ja Asetukset. Vie hiiri Viestit osikon päälle, jolloin avautuu valikko -> Lähetetyt. Näin näet kaikki lähettämäsi yksityisviestit.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!

tumasava

Kiitos Viljo!

Löytyiväthän ne sieltä antamasi ohjeen avulla.