Suomen Harmonikkaliitto

Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - maestro

#1
Olen kokeillut monia harmonikoita,itsellä 4 tällä hetkellä (kaksi digiä). Eniten tykkäsin kouvolan kravatti-mallista,nimen omaan yhdestä yksilöstä,jonka omisti nyt edesmennyt tämän paikan kerhon perustajista. Lainasin sitä moniin konsertteihin. Pidin soitto herkkyydestä,äänistä ja sopi tosi hyvin sormiin.Kuuluvat raikkaat äänet.
#2
Myyntikoju / Vs: Harmonikkanuotteja
05-12-2022, 20:59:50
Kyllä kiinnostaa.
#3
Olikohan Vesterisen harmonikka oppaassa.... ?
#4
Suuret kiitokset tästä sivustosta..
#5
Niin,joitakin nuotteja ei vaan saa mistään. Niinpä olenkin tehnyt itse,aikaa vievää,mutta lopulta se on itsellä..
#6
Lähetetty...
#7
Mihin osoitteeseen?
#8
Mielenkiintoinen testi,omasta kokemuksesta,ääni muuttuu.3 tunnin jälkeen alkaa soida paremmin. Tarina:Isäni osti toisen kultahäkki maestron,joka ei soinut.Ääni epämääräistä,tukkoista. Otin viikonlopuksi kokeiltavaksi,ensimmäisenä iltana 3 yhteenperään soittamisen jälkeen alkoi äänet soida heleämmin ja epävire hävisi penemmäksi.6 tunnin jälkeen seuraavana iltana tein äänityksen joka on kuultavissa youtuben puolella.
#9
Digitaalipöytä / Roland fr säätäminen
08-02-2022, 21:23:27
Tervehdys,onko kukaan säätänyt tai opetellut säätämään rolandin harmonikoita editorilla? Sieltähän löytyy vaikka ja mitä. Lähinnä kiinostaa minkälaisia harmonikka soundeja olette saaneet säädettyä? 
#10
Kyllähän minäkin arvostan kaikkia entis ajan mestareita,kaikkia olen kuunnellut pienen ikäni paljon.Ja cd- sekä kasetti varastosta löytyy: Juselius,Könönen,Pihlajamaa,Vainio,Viljanen,Vesterinen,Leino,Manninen,Laihanen. Nämä nyt tulee ensimmäisenä mieleen. Kaikki ovat minulle mestareita soittamisessa,säveltämisessä ja sovittamisessa.Kaikilla oma tyyli,josta tunnistaa.On siellä Ahvenainenkin..
#11
Minä olen tavannut ihan elävänä,mestari Taito Vainion. -80 luvulla piti soitto-opetus viikonloppuja kansalaisopistoissa. Oli tietysti pienelle pojalle mahtavaa nähdä ja tavata iso mestari,joka vielä piti yksityis tunnin halukkaille.En muista mitä puhui ja mainitsi soittamisesta,muutakuin yhteis-soitossa isossa porukassa kuuli minun soittaman 2-äänen ja antoi vinkkejä siihen. Ja sillä tiellä ollaan oltu 40v....
#12
Digitaalipöytä / Vs: Roland FR 3 XB
27-11-2021, 21:04:24
Minulla on oikeiden harmonikoiden lisäksi fr3 vanhempi malli. Etuina kuulokkeilla soittaminen,ei häiritse muita. Ääni ongelma on,ei kuulosta oikealta,palje liikettä voi säätää,mutta ei silti aito. Ääni ongelmaa paikkasin midillä,vähän auttaa.Näissähän on midi valmius. Olen kokeillut fr8,siinä soitettavuus on jo lähellä oikeaa,palje liike ja vastus muuttuu sitä mukaa mitä enemmän painaa nappeja,eli ilman kulutus kasvaa..  Kiinnostais itse vaihtaa fr4 malliin,jos se on samanlainen soiteltavuudelta kuin fr8.
  Monta kappaletta olen opetellut tuolla fr3 mallilla,eli ei kai se ihan toivoton ole. Vaatii oikean asenteen,tekniikkaa ja sormitusta sillä on hyvä opetella..
#13
Myyntikoju / Haittaohjelmako??
24-08-2021, 19:55:18
Onko nuo tänään tulleet kirjoitukset jotain automaatin tekemiä vai jonkun laittamia? Kovin nopealla aikavälillä naputeltu. Itse en uskalla katsoa mitä sieltä tulee....
#14
Nuottiteline / Vs: Muisteloissa.
29-06-2021, 22:30:44
Nuotti matkalla.....
#15
Ei tartte kummoinen roska tai pölykikkare olla,kun ei enää soi kieli.
#16
Nuottiteline / Vs: Amerikkaan, Amerikkaan
20-05-2021, 20:38:05
Minäkin etsin samaista nuottia kirjastoista,ei löydy...
#17
Onko äänet yhtä hyvät kuin levytyksissä?
#18
Minä käytin mustiin osiin uuden auton vahaa. Ei ole hiovia aineita paljoa.
Tarkoitan runkoa ja maskia...
#19
Nuottiteline / Vs: Annabella humpan nuotit
18-03-2021, 21:10:40
Laitettu bittinä tulemaan..
#20
Nuottiteline / Vs: Annabella humpan nuotit
17-02-2021, 21:24:06
Nuottia tulossa...