Suomen Harmonikkaliitto

Onko kokemuksia Traviatasta?

Aloittaja oh8jep, 02-09-2021, 13:18:54

« edellinen - seuraava »

oh8jep

Hei taas,

Alkoi kiinnostamaan tuo Giulietin Traviata, joten onko tällä forumilla Traviatan käyttäjiä ja jos on mitä mieltä siitä ollaan, plussat ja miinukset.

Näyttäis olevan tarjolla noita muutama, hinnat pyörii välillä 1400-1600e, onko se järkevä hinta tälle haitarille?

Terv. Aatos

Pete85

Moi!

Traviata on hieno harmonikka. Minusta siinä on varsin tunnistettava ja nostalginen ääni. Omasta mielestäni se malli, jossa on vain 3 koplaria (Master, musette ja bandoneon) on vielä paremman kuuloinen, sillä näissä on monesti 6-äänikertainen vahva basso, joka ei jää ns. jalkoihin kuten yleensä italialaisissa harmonikoissa.

Pete85

Lainaus käyttäjältä: oh8jep - 02-09-2021, 13:18:54Näyttäis olevan tarjolla noita muutama, hinnat pyörii välillä 1400-1600e, onko se järkevä hinta tälle haitarille?



Jos soitin on vireessä ja se on siistikuntoinen, on ym. hinta mielestäni kohtuullinen!

Periskooppi

Olen joskus kokeillut enkä ole havainnut mitään ongelmia. Kuulostaa ja näyttää hyvältä, joten ei ole ihme, että taitavat soittajat ovat sellaisen itselleen halunneet.

https://traditune.fi/tuote/https-traditune-fi-tuote-giulietti-traviata/

Tuolta löytyisi 1450€:lla asiantuntijalta

Pete85

Lainaus käyttäjältä: Periskooppi - 03-09-2021, 09:48:24Olen joskus kokeillut enkä ole havainnut mitään ongelmia. Kuulostaa ja näyttää hyvältä, joten ei ole ihme, että taitavat soittajat ovat sellaisen itselleen halunneet.

https://traditune.fi/tuote/https-traditune-fi-tuote-giulietti-traviata/

Tuolta löytyisi 1450€:lla asiantuntijalta

Tämä Periskoopin linkittämä soitin onkin varsin kaunis yksilö. Poikkeaa niistä Traviatoista koristeiltaan, joita yleensä on tarjolla  :)

oh8jep

Hei ja kiitos infoista

Katsoin ja kyselin tuosta Traviatasta,sain myös ääninäytteen Pertulta, äänet oli hyvät mutta hieman lisäkuvissa näkyi pinnoissa kulumia. Eivät tietysti mitään haittaa käytännössä, mutta en tehnyt siitä kuitenkaan kauppaa. Löysin toisen jossa ulkopuoli ja pinnat olivat paremman näköiset ja sain myös oikein kunnon soittotestit siitä joten kauppa syntyi sitten

Tv. Aatos

Pete85

Onnittelut hienon soittimen hankinnasta ja soittointoa!

oh8jep