Suomen Harmonikkaliitto

Bugari Antico

Aloittaja michel, 17-12-2020, 22:31:58

« edellinen - seuraava »

michel

Kuulin hiljattain eräältä tutulta harmonikkakorjaajalta, että joskus oli markkinoilla Bugarilta malli nimeltään Antico. Tai joku sen tapainen se nimi oli. Ilmeisesti Bugarin näkemys wanhanajan pelistä, vähän niinkuin giulietin Traviataa vastaava ilmeisesti.
Jos joltain löytyisi kuva kyseisestä mallista, niin olisi kyllä kiva nähdä että millainen peli se oli. Googlesta ei löytynyt kuvaa semmoisesta.

tumasava

Katsopa YouTubesta "vanhathaitarit"- kanavalle 16.12.2012 ladattu video "Muistoja Pohjolasta", jossa tekstin mukaan Pertti-setä 80v soittaa koululaisille. Olisikohan hänellä käytössä tuo mainitsemasi Bugarin antiikkipeli? Kyllä on hieno harmonikkaesitys tästä kaikille tutusta isänmaallisesta marssista!

Viljo

Eipä ole tullut vastaan. Borsinilla oli oma Nostalgic https://vapaalehdykka.net/harmonikkagalleria/nostalgic/
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!

michel

Lainaus käyttäjältä: tumasava - 18-12-2020, 12:17:18Katsopa YouTubesta "vanhathaitarit"- kanavalle 16.12.2012 ladattu video "Muistoja Pohjolasta", jossa tekstin mukaan Pertti-setä 80v soittaa koululaisille. Olisikohan hänellä käytössä tuo mainitsemasi Bugarin antiikkipeli? Kyllä on hieno harmonikkaesitys tästä kaikille tutusta isänmaallisesta marssista!

No mutta sieltähän se löytyi! Kiitoksia vinkistä! Aika harvinainen peli taitaa olla kysymyksessä, hienot soundit on haitarissa.

maestro

Harvinainen on,jossakin leirillä olen nähnyt ja muistaakseni kokeillutkin.. Vanhan-ajan äänien tyyliä on.
"kouvolanpeli" Cassotto 50,"kultahäkki"maestro-58,roland fr-3sw

Johan

#5
Kuva liitteenä.


Johan

Johan

Olen jossain pelimannitapahtumassa ihastellut Anticon saundeja ja sen jälkeen kysellyt sen perään, mutta valmistus oli lopetettu heikon kysynnän takia.

Johan