19-09-2021, 15:32:38

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

C-kasettinauhuri ja c-kasetteja

Aloittaja olli, 16-10-2012, 21:45:50

« edellinen - seuraava »

olli

Haluaisin pienen, kannettavan kasettinauhurin.  Voisimme ottaa nauhalle kerhomme soittoa ja kuunnella.  Kasetteja luonnollisesti tarvittaisiin kanssa.  Mistähän näitä "hienoja laitteita" vielä olisi kaupan.  Käytettykin käy, mutta ne kasetit.
Ellei tiedä minne on menossa, joutuu todennäköisesti jonnekin muualle!

Hannu S

Hei Olli,

Huutonetissä on myytävänä soittimia, jopa käyttämättömiä, joten eikun huutamaan. Eivät maksa paljon. Keltaisessa pörssissä on myynnissä C-kasetteja 2,5 eur kpl. / Hannu

ftamt

Digitallennin on tätä päivää ja pidemmän päälle halvempi ratkaisu. Niitä löytyy jo alle 100 euron nettiä surffailemalla. Halvimmissakin äänenlaatu on parempi kuin kaseteissa.Nykyiset kasettisoittimet ja myynnissä olevat kasetit eivät ole yhtä hyvälaatuisia, kuin takavuosina.
Valikoima on supistunut vähentyneen kysynnän vuoksi.
Toivo

Dragspel

Komppaan Toivoa digi-tallentimen puolesta, koska siinä ääni tallentuu yleensä sellaisessa muodossa, että sen voi tallentaa suoraan tietokoneelle esim. usb-väylän kautta.

olli

No eiku digitallentinta hankkimaan.  Tuli vaan noi vanhan ajan vehkeet ekana mieleen.  Läppärillehän vois ottaa myös, mutta sen "virittäminen" harjoituspaikkaan tuntuu vaan niin työläältä :D
Ellei tiedä minne on menossa, joutuu todennäköisesti jonnekin muualle!

Hannu S

18-10-2012, 16:58:05 #5 Viimeisin muokkaus: 18-10-2012, 17:01:42 käyttäjältä C Griff
Ajattelin, että Ollilla oli jotain historiikkiajatuksia, kun kasettinauhuria haluaa. No, ehdottomasti Digitallennin, mutta ei mitä tahansa tuohon tarkoitukseen. Olli, kaikkein helpoimmalla pääset, kun menet paikalliseen musiikkiliikkeeseen ja kerrot mitä haluat tehdä, niin he osaavat neuvoa sopivan Digitallentimen hankinnassa, jos liikkeessä on musiikin ammattilainen palvelemassa. Tällöin hankinnassa tulee huomioitua kerhosoiton asettamat vaatimukset, eikä itse tarvitse alkaa nörtiksi. Hintaa varmaankin tulee hieman enemmän kuin tuo 100 euroa, mutta on sitten sopiva, niin äänitystasoltaan, käytettävyydeltään kuin tallennus farmaateiltaan. Tallentimia kun on niin moninaisia eri käyttötarkoituksiin.

olli

Näin ajattelin tehdä.  Lähikaupassa (Prisma) kyselin vehkeitä.  No sanelimia esitteli.  Mulla on musiikkiliikkeestä hankittu mikrofoni Roland CS-15R.  Sillä nauhoitin Audacity-ohjelmalla omaa soittoani koneelle.  Olen myös nauhoittanut tietokoneen kamera/mikrofoni-yhdistelmällä omaa soittoani koneelle. 
Ellei tiedä minne on menossa, joutuu todennäköisesti jonnekin muualle!

maestro

Käväiseppä Musiikkikullakksella,näyttää olevan edullisimpia siellä oulussa.Ja varmaan osaa neuvoa,opastaa.
"kouvolanpeli" Cassotto 50,"kultahäkki"maestro-58,roland fr-3sw