17-09-2021, 11:43:55

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

Hanurilevytysten tulevaisuus

Aloittaja olli, 06-05-2009, 17:29:44

« edellinen - seuraava »

olli

Ostin Ahvenainen/Nordlundin cd:n.  Hyviä vanhoja kappaleita duettosovituksena.  Lieneekö Veikko Ahvenainen (syksyllä 80v) viimeinen mohikaani hanuriesitysten levyttäjänä?  Nythän nämä "kultaisten ym." voittajat levyttävät parhaimmassa tapauksessa yhden levyn ja siinä kaikki.  Miten käynee.  Vanhemman polven ikäihmiset eivät juuri "juutuubeissa" vieraile, joten heille koittaa ehkä huonot ajat.  No onneksi itsellä on kohtuullinen levyvarasto loppuelämän ajaksi; 736 erilaista hanurikappaletta, joista Ahvenainen on levyttänyt 272 kpl (37%).  Seuraavina top-listalla ovat Taito Vainio (127), Viljo Vesterinen (61), Jorma Juselius ja Lasse Pihlajamaa molemmet 41 kpl.   Eli näiden mestareiden osuus koko kappalemäärästä on 74 %.  Muut vähemmän levyttäneet ovat levyttäneet 194 kpl.  Siellä on yksittäisiä virtuooseja ja kerhoja.
Ellei tiedä minne on menossa, joutuu todennäköisesti jonnekin muualle!

KurttuPaavo

Noitten hanurilevyjen ja- äänitteiden myyntipotentiaali on niin marginaaliryhmien varassa että ei niitä juuri tehdä enää.

olli

Näinhän se luonnollisesti on, mutta 80-vuotias Veikko se vaan jaksaa.  Eihän näitäkään kaupasta saa, mutta suoraan Veikolta!
Ellei tiedä minne on menossa, joutuu todennäköisesti jonnekin muualle!

Viljo

Levytyksistä puheen ollen - viikon päästä la-su äänitetään Raision Harmonikkakerhon kanssa levy. 20 kappaletta tulee kaiken kaikkiaan cd:lle. Olisko kerhon kolmas vai neljäs tekele ja tämänkertainen juhlistaa 25-vuotisjuhlavuotta. Mutta nyt lähden treeneihin pitkästä aikaa.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!