02-08-2021, 00:27:17

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

Tervetulosanat, ohjeet ja säännöt

Aloittaja Viljo, 20-12-2008, 13:07:42

« edellinen - seuraava »

Viljo

20-12-2008, 13:07:42 Viimeisin muokkaus: 11-11-2019, 10:40:40 käyttäjältä Viljo
Tervetuloa keskustelemaan Vapaalehdykkäfoorumiin!

Foorumi on suunnattu harmonikansoittajille ja harmonikasta kiinnostuneille. Luonnollisesti kaikki keskustelijat ovat tervetulleita antamaan lisäväriä keskusteluihin. Foorumi on avattu Vapaalehdykkä-sivuston ja -blogin kanssa yhtaikaisesti 1.1.2009. Viimeisin versiopäivitys tehtiin syksyllä 20019. Ylläpitäjänä toimii sivuston omistaja Viljo Mannerjoki. Foorumilla ei toistaiseksi ole muita moderaattoreita.

Osa alueista on julkisia vierailijoille. Yleisen keskustelun seuraaminen sekä kirjoittaminen foorumilla vaatii rekisteröitymisen.

Ohjeistus ja säännöt

Ohessa muutamia ohjeita ja sääntöjä, jotka kannattaa lukea ennen keskusteluun ryntäämistä. Näin jokainen jäsen antaa toiselle keskustelijalle mahdollisuuden kunnolliseen keskusteluun.

1. Foorumissa noudatetaan Suomen Lakia. Käyttäydy siis hyvien tapojen mukaisesti. Häiriötä aiheuttavat keskustelijat saavat häiriötilanteessa ylläpidolta huomautuksen, ja tarvittaessa häirikkö voidaan poistaa foorumilta lopullisesti. Rasistisia, herjaavia tai muuten erityisen sopimattomia viestejä ei suvaita ja ko. viestien kirjoittaja poistetaan välittömästi foorumista ilman ennakkovaroitusta. Ylläpito on tarvittaessa yhteydessä poliisiin.

Uusien foorumikäyttäjien kannattaa tutustua netikettiin http://www.internetopas.com/netiketti/.

2. Kirjoita viestisi foorumilla sopivaan kategoriaan ja laita viestillesi aihetta kuvaava otsikko. Ylläpito siirtää tarvittaessa väärään kategoriaan laitetun viestin toiseen kategoriaan.

3. Foorumilla on harmonikkojen ja soittimeen liittyvien oheistuotteiden myynti- ja ostopalsta, jonne yksityiset henkilöt sekä yritykset saavat jättää ilmaiseksi ilmoituksia. Oikeushenkilö ei saa esiintyä luonnollisena henkilönä: yrityksien on mainittava nimensä julkisesti myynti- ja ostotilanteessa. Väärinkäytöksen tullessa ilmi ylläpito antaa ensin huomautukseen, jonka jälkeen tarvittaessa sääntöjä rikkoneen käyttäjätunnus voidaan poistaa.

Vapaalehdykän foorumin kauppa-alue on olemassa toistaiseksi. Suunnitteilla on selkeä ja helppokäyttöinen harmonikkolle kohdennettu myyntialue.

4. Pidä hauskaa.

PÄIVITYS 11.11.2019

Uuden foorumiversion myötä muutoksien takia osa totutuista toiminnoista on toisaalla:
  • Rekisteröityminen ja kirjautuminen on foorumin aivan yläreunassa, logon ja sloganin yläpuolella.
  • Viesteihin vastatessa vastaa-painike on normaalisti viestikenttien ylä- ja alapuolella. Mobiiliversiossa viestitoiminnot löytyvät nappulan käyttäjän toimet alta.
Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!