17-09-2021, 00:44:21

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

Miljoona masurkka ja Tarkka-ampujat

Aloittaja maestro, 17-01-2019, 23:01:45

« edellinen - seuraava »

maestro

Löytyisikö keneltäkään kyseisiä kappaleita äänitteenä? Mielellään duo-ääninen ,mutta myös solo ja porukka käy. Ja sellainen esityts ,josta löytyy kaikki osat. Ne jotka löytyy youtubesta ja spotifysta,puuttuu kolmas osa kaikista..
"kouvolanpeli" Cassotto 50,"kultahäkki"maestro-58,roland fr-3sw

ftamt

Ei tällaisia kappaleita ole kokonaisina levytetty, koska äänilevyille ei niitä saatu mahtumaan ennen 1950-lukua. LP-levyjen aikaan näitä kappaleita pidettiin jo auttamatoman vahanaikaisina. Eivät edes veljekset Guido ja Pietro Deiro levyttäneet Tark'ampujia pitkänä versiona. Tämän marssin levytyksiä on myös Italian army march-nimellä, mutta useimmat levytykset ovat Sharpshooters march-nimellä.
Toivo Tamminen
Suomen Ääniterarkiston hall. jäsen

maestro

No voi,voi. Kuitenkin Könönen on sovittanut marssin,mut sitä ei ilmeisesti sitten ole kukaan levyttänyt?
"kouvolanpeli" Cassotto 50,"kultahäkki"maestro-58,roland fr-3sw

ftamt

Nyt CD-levyille saataisiin mahtumaan pitkiäkin kappaleita, mutta eipä vain kukaan ole nykyään innostunut levyttämään marsseja suuremmassa määrin. Joiltakin yksittäisiltä omakustanne levyiltä saattaisi löytyä, mutta pienten painosmäärien vuoksi niitä on vaikeampi löytää. Itsekin soisin enemmän reippaita hyviä marsseja levytettäväksi. Toinen kaipaamani musiikkilaji on railakkaat merimiesvalssit. Molemmissa soittaja pääsisi näyttämään taitojaan.
Toivo