Suomen Harmonikkaliitto

Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - kallek

#81
Postilaatikko / Vs: Ongelmia, hidasta
11-03-2011, 18:03:22
Joo-o. Hidasta on. Kattelin kellosta 3 sivunvaihtoa. Latautuminen vähän yli minuutti / sivu.
#82
Mulla on työn alla tuollainen 5 -penkkinen (4, 3x8, 16) Excelsior edellisen "korjaajan" jäljiltä. Itse homma etenee, mutta yksi asia askarruttaa. Valssiäänikerroista musette soi niinkuin pitääkin, mutta "normaali" valssiäänikerta kuulostaa ihan kamalalta. Liekö 4' penkki epävireessä vai tarkoituksella viritetty pois kohdaltaan. Tällöin nimittäin soi 2x8'+4'. Kun koppa on auki ja painaa ton 4' ihan sormella kiinni niin valssiääni on ihan ok. Onko jollain tietoa, kuuluuko ton 4' tosiaan soida, vai onkohan joku koplannut koplareita.
HUPS! Hokasin juuri, että tässä voipi syntyä väärinkäsitys. Jos JS luet tämän, tuo "korjaaja" ei tarkoita sinua.
Oli vissiin nuo penkkikoot pykälän liian ylhäällä. Nyt lienee oikein.
Joka tapauksessa tarkoitan, että perusvalssiäänikerralla soi kaksi keskiääntä ja piccolo.
#83
Postilaatikko / Vs: Ongelmia, hidasta
11-03-2011, 16:27:19
Nyt sitte alko taas toimimaan.
#84
Postilaatikko / Vs: Ongelmia, hidasta
11-03-2011, 16:12:34
Mulla nämä sivut olivat eilen hitaita ja nyt ihan tosi hitaita. En päässyt äsken kirjautumaan sisälle. Ei tullut virheilmoitusta. Ei vaan kerta kaikkiaan tapahtunut mitään. Suljin netin ja avasin uudestaan. Nyt sivut aukesivat ja olin valmiiksi sisään kirjautuneena. Mutta hidasta on. Sivujen aukeaminen kestää monta minuuttia. Minulla käytössä Härkätien puhelimen lankaliittymä. Käyttää tietääkseni DNA:n palvelinta.
#85
Harmonikkapöytä / Vs: Kieli korisee
08-03-2011, 14:31:45
Mulla joskus ollut samantapainen vika. Silloin oli kieli irronnut kielipenkistä, eli pääsi vähän "elämään".
Ainiinjuu...
Naapurin hanurissa oli samanlainen vika. Koska omassa oli juuri ollut sama vika, niin "tiesin" missä vika on. Otin soittopelin auki, mutta mitään vikaa en löytänyt. Peli takaisin kasaan ja vika oli hävinnyt. Naapuri oli kiitollinen kun korjasin hänen haitarinsa. Tänä päivänä en tiedä mikä vika oli.
#86
Nuottiteline / Ilta Välimerellä
05-03-2011, 17:05:32
Osaisiko joku sanoa, mistä löytyy nuotit tangoon "Ilta välimerellä", jossa on alku- ja loppusoitto mallia "Taito Vainio". Siis käsittääkseni eniten soitettu versio. Alkuperäisnuotteja löytyy joka kirjastosta, mutta niissä näitä "hienompia" osia ei ole. Ihan ostaisinkin, jos vaan saisin tietää mistä.