14-05-2021, 22:21:03

Uutiset:

1.11.2020 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Mikäli havaitset ongelmia, ole yhteydessä ylläpitoon.


Suomen Harmonikkaliitto

Thomann sivuston startone haitari vai joku muu?

Aloittaja Suonsyrjä, 05-07-2020, 23:53:28

« edellinen - seuraava »

Suonsyrjä

Soitto ura vasta alkutaipaleella vaan neukkulaisella piano akkordilla päästy hommassa alkuun, kövi kuitenkin niin että juhanuksena pääsei soittamaan merkkikampetta ( merkkiä en valitettavasti muista enää) vaan oli huomattavsti pehmeämpi soittaa tuohon neukkulaiseen nähden, no tämä ei varmaan kennelekkään yllätys.

Mutta asiaan, thomannin sivuilta olen noita startone merkkisiä piano haitareita katsellut, valitettavasti googletuskaan ei asiaan tuottanut tulosta, että millaisia ja ennen kaikkia minkä äänisiä. ja olishan se toki mukava tuollaista kokeilla ennen ostoa.

Vai unohtaako suosiolla ja katselee rauhassa käytettyä merkki soitinta?  Ja mitä merkkejä väki suosittelee ja mitä ei missään nimessä? Hinnaltaa saisi kyllä pyöriä 500-700e max. Haulla olen jo asiasta lueskellut, mutta ihan vielä en ole päässyt lopputulokseen että jos ei tuo startone niin mikä sitten

Asia sinäänsä hieman kaksi piippuinen, hirveästi ei alkuun asiaan halua panostaa, mutta toisaalta se maku menee huonolla instrumentillä hommasta äkkiä.

Yhtä käytettyä royal haitaria kävin uteliaisuuttani katsomassa, hinta oli vain hieman alle budjetin. Vaan ei kyseinen yksilö tuntunut noita venakko matkamuisto haitaria paremmalta..

Tai oikeastaan noita neukku haitareita on kaksi, tuo akkordi joka  ei nyt mitenkään vasten mielinen soittaa, mutta basso puolen se vipu systeemi... No en edes mainitse mielipidettä.
vielä ei ole haitannut suuremalti parin vivun välillä pois loikkaus, kun se säestäminenkin vielä opettelu asteella, melodia puolelta nyt saannut jotain soitettua ja nuottien opiskelu avannut hommaa paljon... (Mutta tekemistä on) Toinen on b kirjaimella alkava, tässä bassopuoli toimii hyvin ja järjestelmä huomattavasti fiksumpi, on myös hieno äänisempi vaan melko raskas soittaa.
 

Suonsyrjä

no tämä sitten ratkesi, varmaan paria kymmentä sirmakkaa kävin katsomassa ja koe soittamassa.. pari kertaa kuulinkin etten ymmärrä

no jui en jos oikein rahaa pitäisi kaivaa tiskiin ja on se yksi tai kaksi pikku juttua haitarissa

olisin thomanilta tilannut vaan ei ollut nyt varastossa.. mutta tuli myyntiin muutaman kilometrin päässä virheettömässä kunnossa guerrini haitari joka mahtui budjettiin ja käteen istui kerrasta

onhan tuollaisella soittamisessa ihan hiuksen hieno ero neukkulaisiin matkamuisto haitareihin