19-09-2021, 17:22:11

Uutiset:

31.7.2021 - Vapaalehdykän foorumi päivitetty uusimpaan versioon. Kirjautumisessa on ilmennyt ongelmia. Pääset kirjautumaan sivustolle vapaalehdykka.net/forum/index.php?action=login


Suomen Harmonikkaliitto

Cassotto

Aloittaja olli, 11-09-2012, 23:09:35

« edellinen - seuraava »

usko

Sori, kirjoitin vähän epäselvästi, tarkoitin sitä että erotatteko onko äänessä cassotto vai ei-cassotto, kun suljetaan merkki yms pois.

Tässä topikissa puhutaan cassottosta, mutta olisihan mielenkiintoista kuulla tunnistatteko yleensä merkin sokkona? Mä en tunnista yhtäkään, mutta on toki oma mielipide milloin kuulostaa hyvältä tai ei. Ollin Titanosta tykkään, ja Giuliettin vähän sordiino ääni tuntuu hyvältä.

Ja musette on aina musette, siihen ei kukaan pysty väittämään vastaan.


olli

Lainaus käyttäjältä: usko - 22-08-2016, 13:07:45
Ollin Titanosta tykkään, ja Giuliettin vähän sordiino ääni tuntuu hyvältä.
Ja musette on aina musette, siihen ei kukaan pysty väittämään vastaan.
Titano Fire on 3-äänikertainen suora (ei cassotto).  Hienot valssiäänethän siinä on.
Ellei tiedä minne on menossa, joutuu todennäköisesti jonnekin muualle!

usko

Sain juuri Giuliettin virityshuollosta. On se hieno soundi ja helppo soittaa nyt. Ja nimenomaan tuo komposiittirunkoinen, eipi faneerit rämise.
Työn teki Voitto Nieminen Jyväskylässä, voin suositella. Ei ollut puhetta millaisen virityksen haluan, mutta siitä tuli justiin sellainen kuin toivoin salaa päiväunissa. Muutenkin asiallinen tuo Nieminen, mutta koiran vois laittaa laulutunneille.  :P

ftamt

Kävin Voiton kanssa monet viritys- ja korjauskurssit. Voitto antautui rohkeasti alalle, mutta minä jatkoin tutussa ja turvallisessa  päivätyössä. Hienoa, että peli tuli hyvään soittokuntoon.
Toivo

usko

Sain kuulla että Tornator jo romutettu on... Ittelläki meni yli viiskymppiseksi oravanpyörää polkiessa, ennen kuin älysin hypätä pois. Nyt on vielä vuosi putkea jälellä, ja sitte kiikkutuoli ja haitari.  :)