Suomen Harmonikkaliitto

Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - latanu

#1
Myyntikoju / Giulietti MF72C
16-01-2021, 11:08:38
Myynnissä hyväkuntoinen kolmiäänikertainen Giulietti MF72C. Ollut ainoastaan kotikäytössä ja siitäkin kertynyt maltillisesti kilomterejä mittariin. Tarkistettu huollossa - kaikki toimii kuten kuuluu, viritys OK ja soundit kohdallaan. Hihnat siistit, kotelo aikaa nähnyt mutta mallia toimiva. Testaus + nouto Turun keskustasta, valitettavasti ei mielellään lähetystä kun ei ole kunnon flightcasea. Yhteydenotot sähköpostilla lauri (piste) nummenmaa (at) utu (piste) fi
Hinta: 700 € / tarjous.
#2
Myyntikoju / Myydään: Giulietti MF72C
08-04-2019, 07:48:37
Myynnissä hyväkuntoinen kolmiäänikertainen Giulietti MF72C. Ollut ainoastaan kotikäytössä ja siitäkin kertynyt maltillisesti kilometrejä mittariin. Nyt myynnissä kun aika menee pääasiassa trumpetin kanssa eikä tätä viitsisi pelkästään kaapissa säilyttää.

Tarkistettu huollossa joulukuussa 2018 - kaikki toimii kuten kuuluu, viritys OK ja soundit kohdallaan. Hihnat siistit, kotelo aikaa nähnyt mutta mallia toimiva. Testaus + nouto Turun keskustasta, valitettavasti ei lähetystä kun ei ole kunnon flightcasea. Yhteydenotot sähköpostilla lauri (@) nummenmaa (piste) utu (piste) fi.

Hintapyyntö 900€.