Suomen Harmonikkaliitto

Harmonikkojen varaosia

Aloittaja pietrodeiro, 06-11-2012, 09:41:47

« edellinen - seuraava »

pietrodeiro

Päivitetäänpäs vähän näitä haitarien varaosa tai projekti/vintage haitarien keskusteluosioita. Elikkä kysytään olisiko näiden sivujen lukijoilla kiinnostusta tai tarpeita em. jutuille tai "projekteille"?


mahu

Löytyykö 2-rivisiin tavaraa?

poikkikulma

Mahataako noille (aihioille ) olla jonkunlaista hintaa näyttävät hyviltä kieletkin on naulattu nahan päälle joten varmaankin ovat vielä ihan täysin soittokuntoisia . Löytyykö Viipurilaisia Kukkamallin aihioita vielä tai peräti soittokuntoisiakin, Viipurilaiset olisivat kiinnostavampia .

Viljo

Sitten kun tavaraa menee usealle ihmiselle, niin kouvoloista mielelläni ottaisin sarjanumerot ja muut tiedot tänne valmistusnumerotaulukkoon:

http://www.vapaalehdykka.net/?k=palvelut&sivu=lataukset

Otsa kurttuun ja kädet hanuriin!

Seppo

Paljonkohan tuollainen "eläkeprojekti " maksaa  ?
Onko siellä selluloidi levyä ?

pietrodeiro

#5

Laukkujen ja laatikoiden määrästä pikaisesti arvioiden varastoissa on jäljellä vielä noin 100 kpl tuollaisia 1925 – 1957 vuosilta olevia Kouvolan, Viipurin sekä Italialaisia vintage haitareita (tai niiden projekteja) sekä paljon myös kaikenlaisia varaosia. Joukossa näytti olevan myös joitain vanhempia Hohnereita tai muita erikoisempia 1960 - 1990 luvun harmonikkoja.  Yhteisenä nimittäjänä näille kaikille varastoon huilailemaan jätetyille "eläkeprojekteille" on kuitenkin ollut se että näissä on poikkeuksetta hyvät kielet, tai muuten minun korvaa miellyttänyt soundi.

Koska näitä on sen verran paljon, niin mieluummin myisin nämä isompina kokonaisuuksina ei siis näppäin tai ruuvi kerrallaan. Mikäli aihe kiinnostaa tai tulee mieleen kaikenlaisiin vanhoihin harmonikkaprojekteihin liittyviä tarpeita niin parhaiten yhteyden saa alkajaisiksi lokeron pietrodeiro(at)gmail.com kautta.